Back to top

Holland hajfonás tanfolyam

A holland fonás az utóbbi években az egyik legfelkapatottabb és legdivatosabb hajviselete, hiszen egyedi és nőies. A holland fonat tanfolyam fő célja az alapfonás technikájának elsajátítása lépésről lépésre, amelyet utána gyakorlással tovább is lehet fejleszteni. A hajviseletet változatossá tehetjük ezzel a trendi stílussal, hiszen manapság ez a lányok egyik nagy kedvence. Sokfélekképen lehet variálni, egyedi, kényelmes és nem kell fésülködni. Kivitelezhető póthajjal vagy póthaj nélkül. A holland fonat elsajátításával változatosabbá teheted a frizurát, legfőképp, ha hoszabb hajjal rendelkezel vagy rendelkezik a kislányod, barátnőd, vagy bárki akinek szívesen készítenél hasonló hajkoronát. A kellemes hangulatú tanfolyamunkon elsőként póthaj nélküll dolgozunk, ezért megkérünk hozz magaddal egy hosszúhajú lány vagy hölgy ismerőst. Ha szeretnéd követni a legújabb trendeket a frizurák terén gyere és tarts velük!

Időpont: A TANFOLYAM VÉGET ÉRT, A JÖVŐBEN AZONBAN TERVEZÜNK HASONLÓ KÉPZÉST

Csoportlétszám: 5 fő

Helyszín: a studio2020 tanterme, Vásárút (Trhová Hradská)

A foglalkozásokat vezeti: Sóki Dóra - Dora kanekalon

Amit a tanfolyamhoz biztosítunk:

  • tapasztalt és képzett oktatót
  • kellemes környezetet
  • baráti hangulatot

Amit hozni kellene magatokkal:

  • !!! FONTOS!!! Egy hosszúhajú leányt, hölgyet akin elsajátíthatod a holland fonatot, és aki képes mindezt 3-4 órán keresztül elviselni :)

A tanfolyam ára: 39€

A tanfolyam lemondása: 2 héttel a tanfolyam előtt a teljes részvételi díjat visszafizetjük, 14 napon belül azonban csak akkor áll módunkban visszaküldeni a pénzt, ha a helyet másnak tovább tudjuk értékesíteni! .

Jelentkezés: Kálmán Roland | 0915 660 550 | info [at] studio2020.sk | facebook üzenet

Szeretettel várok mindenkit, aki szeretne megtanulni hajat fonni!

Sóki Dóra és a studio2020.sk csapata

Vállalkozásunk számlaképes és ÁFA fizetési kötelezettséget nem von maga után.