Back to top

Jótékonysági fotózás a Vasemberrel

Jótékonysági fotózkodás Huszár Tiborral a szlovákiai Vasemberrel két súlyos egészségügyi gondokkal küzdő kisgyermek Zora és Lacika, illetve a 22 éves autóbalesetben súlyosan megsérült Réka kezeléseinek támogatására.

Tibor az eseményt a “Moowizz Film Production“ filmkészítő csapattal és a gútai "PartyPhotoBox" fotókabin működtetőjével együttműködve a "studio2020" fotóstúdiójában valósítja meg 2020. augusztus 30-án vasárnap 13.00 és 17.00 óra közt.A fotózkodáson a Vasemberhez társul a Pókember jelmez is amit Tibor barátja fog viselni. Ezen kívül egyéb szuperhős eszközök is rendelkezésre álnak majd, mint pl. Thor kalapácsa és az Amerika kapitány pajzsa, amelyeket a fotózkodáshoz igénybe lehet venni. A résztvevők a PartyPhotoBox-nak köszönhetően a helyszínen kinyomtatott fotóval a kezükben távozhatnak, illetve a fotók online felületen is elérhetőek lesznek. A "studio2020" műtermének hangulatát a falra vetített szuperhős film, és hangulatfokozó zene egészíti majd ki.

A fotózás ingyenes, ugyanakkor a helyszínen urnát helyezünk el, amelyben ki-ki elhelyezheti adományát. Időpont foglalás nem szükséges! Kérünk, ha módodban áll, legalább 5€-val támogasd Zora, Lacika és Réka gyógyulását! Minden segítőkész érdeklődőt szeretettel várunk!

FONTOS:

mindannyiunk biztonsága és egészsége érdekében kérjük a kedves résztvevőket, hogy a jótékonysági fotózkodás alatt a következők szerint járjanak el:

• miután megérkeztek a helyszínre, kérjük türelmesen várakozzanak az udvaron, az épületen kívül.
• tartsanak minimum 2 méteres távolságot egymástól!
• egy résztvevő (vagy család) a folyosón várakozik a fotózásra, míg egy másik adakozó bent a stúdióban fotózkodik a Vasemberrel.
• mivel a fotó elkészítése mindössze 1-2 percet vesz igénybe, remélhetőleg gyorsan zajlik minden, hoszabb várakozás nélkül
• időpont foglalás nem szükséges, érkezési sorrendben zajlik a fotók elkészítése

Megértésüket KÖSZÖNJÜK!

 

A rendezvény támogatói:
a felvidéki Vasember (ötletgazda) - www.facebook.com/tibi.stark.mk.85
MoOwiZz FILM PRODUCTION (ötletgazda) - www.facebook.com/moowizz.film
PartyPhotoBox digitális fotódoboz - www.partyphotobox.eu
studio2020 - a bérelhető fotóstúdió - www.studio2020.sk
GREEN LINE kft. - ital nagykereskedés - www.facebook.com/Green-Line-832068446833712

 

Helyszín: studio2020, Dolnobarská cesta 407/26, Trhová Hradská (Albári út 407/26, Vásárút) - www.studio2020.sk/hu/kapcsolat

Parkolás: