Back to top

Rendezvények

Gondoltuk, az egyéb szolgáltatásaink mellett egyfajta fotográfiai népművelés is belefér a studio2020 tevékenységébe. Főként, hogy más intézmények sajnálatos módon ezzel nem foglalkoznak eleget. Mi viszont szívesen tesszük ezt, hiszen ez is a fotós élet része.

Tervben vannak különböző rendezvények, kiállítások, beszélgetések és fotós termékbemutatók megvalósításai. Régiónkban számos olyan fotográfus tevékenykedik, akik megérdemelnek egy közös beszélgetős estet, egy-egy kiállítást olyan emberek körében, akiket érdekel a fotózás. Fotósok, akikről talán méltatlanul mégis keveset hallunk, olvasunk, pedig szakmájuk rangos képviselői. Őket szeretnénk számotokra bemutatni tartalmas estéken, ahogy ezt tettük már pár fotósulis talkshow keretén belül. Próbálunk változatosan tallózni a sok-sok fotós zsáner közt, hogy betekintést kapjatok olyan tapasztalatokról, élményekről, melyek a fotóik mögött rejtőznek. Emellett olyan gyártók, és további szolgáltatók ingyenes bemutatóit próbáljuk elhozni stúdiónkba, akik főként a fotográfia körül tevékenykednek. Ezzel is picit közelebb kerülhettek a technikai újdonságokhoz, személyesen is kiprólhatjátok az egyes termékeket, szolgáltatásokat.

Sok-sok ötlet van a fejünkben, melyből reméljük folyamatosan minél többet tudunk majd megvalósítani számotokra. Ha pedig neked van ötleted: elő vele! Tudassátok velünk, és ha módunkban áll megpróbáljuk azt is megszervezni.

Aktuális tanfolyamainkat, rendezvényeinket ITT találod. Amennyiben nem szeretnél lemaradni az eseményekről kérünk kövess minket facebookon.