Back to top

Stúdió bérlés

A közel 90m²-es bérelhető fotóstúdiónk lehetőséget nyújt azon fotósok számára, akik nem rendelkeznek saját fotóműteremmel vagy stúdió felszereléssel. A kezdő fotósoknak így alkalmuk nyílik tanulni és gyakorolni a különböző fotózási technikákat, beállításokat. A haladó és professzionális fotósok számára pedig tökéletes alkotó környezetet kínál különböző fotózásokra természetes és műtermi fények mellett. Gondolunk itt főként családi-, gyermek-, kismama-, újszülött, portré-, páros-, akt-, glamour-, vagy akár termék fotózásra.

Fotóstúdiónkat azzal a céllal nyitottuk meg, hogy a műterem bérlés egyszerű legyen, és nektek csak az alkotásra kelljen figyelnetek. Mivel mi is fotográfusok vagyunk, ezért tudjuk mire van szükség egy-egy fotózás alkalmával, így mindent biztosítuk számotokra. Modern és barátságos környezetet, tágas és letisztult teret, professzionális stúdió technikát, természetes és műtermi fényeket, különböző háttereket és kiegészítőket, önálló öltöző és smink szobát, tiszta szociális helyiségeket, felszerelt konyhát, kényelmes parkolási lehetőséget, ingyenes wifi hozzáférést, és még sorolhatnánk...

Technikai felszereltség:

 • professzionális stúdió vakuk (3x Fomei 600W), folyamatos fényű LED lámpák (2x Godox 100W), különböző fényformálók, kiegészítő eszközök, színes papír hátterek...

Nyitva tartás:

 • naponta 09.00-19.00 óra közt. Előzetes időpont foglalás szükséges. A hivatalos nyitva tartáson kívül a műterem 50% felárral bérelhető.

Bérleti díj:

- 09:00-19:00 óra közt - első óra 19€, minden további megkezdett óra 10€

- egész napos bérlés - 09.00-19.00 óra közt (10 óra) – 109€ helyett 79€

Vállalkozásunk számlaképes és ÁFA fizetési kötelezettséget nem von maga után.

Hosszútávú bérles esetén jelentős kedvezmények! Keress minket bizalommal a részletekért!

  A bérléssel kapcsolatos feltételek:
  • a stúdió tisztántartása érdekében megkérünk minden résztvevőt a tiszta lábbeli, váltócipő használatára.
  • a bérlési idő mindig egész órára vonatkozik, ezért arra kérünk, hogy a fotózást kb.10 perccel az idő lejárta előtt fejezzétek be. Magát a stúdiót a bérlési idő lejártakor kell elhagyni.
  • a bérleti idő alatt a stúdióban csak a fotós (fotósok) és az aktuális fotóalanyok tartózkodhatnak (maximum 8 fő). Minden további személy 5€/óra.
  • a bérleti díj tartalmazza valamennyi rendelkezésre álló technikai felszerelés és kiegészítő kellék használatát, melyeket az asszisztens ad és vesz is át.
  • a rendkívüli takarításért (fotózás tortával, konfettivel, tollboával,stb...) külön díjat számolunk fel, ugyanúgy ahogy a helyiségben és az eszközökön történt erős szennyeződésekért is. Az elszennyeződött papír háttér métere 9€.
  • igény szerint technikai személyzetet, asszisztenciát is biztosítunk a fotózáshoz 10€/óra áron.
  • a stúdióban szívesen látunk házi kedvenceket is 10€/kisállat áron.
  • a stúdiót minden résztvevő saját felelősségére használhatja, és ügyelnie kell az eszközök rendeltetés szerinti kezelésére és a terem tisztaságára. Károkozás esetén a kárért felelős személy kártérítést köteles fizetni.
  • a bérleti díjat a bérlés kezdetekor készpénzben, vagy előre átutalással lehet rendezni. Kártyás fizetésre nincs lehetőség.
  • a foglalás törlése lemondási díjjal jár, ami lefoglalt időszak bérleti díjának az 50%-a.
  • az ügyfél a fenti feltételeket tudomásul veszi és elfogadja.

  Szeretettel várjuk a már tapasztalt fotográfusokat, de készséggel segítünk a kezdő fotósoknak is az első szárnypróbálgatások alkalmával.