Back to top

Tanfolyamok

Első tanfolyamunkat 2014 májusában tartottuk a fotoSULI.sk projekt keretén belül. A sikeren felbuzdulva további, főként fotósoknak szóló képzéseket szerveztünk. A mai napig több mint 800 résztvevőnek tudtunk segíteni a tanulásban a fotográfia, a számítógépes grafika és a marketing terén. Ezek a területek ma is meghatározóak, azonban a jövőben újabb témákban szeretnénk tanfolyamokat szervezni gyermekek és felnőttek számára egyaránt.

Azt látjuk ugyanis, hogy mint az élet sok területén, így az oktatásban is az elvárások nagyon gyorsan változnak. A piaci igények alakulását a hagyományos oktatási rendszer sajnos csak lassan tudja lekövetni. Ebből kifolyólag a szakmai versenyképesség megőrzése érdekében megnőtt az önképzés jelentősége. Tanfolyamaink tematikáját a jövőben úgy próbáljuk kialakítani, hogy tanulóinknak biztos alapokat adjunk, melyre építve egy kis gyakorlással egyszer sikeresek legyenek.

Tervezünk intenzív workshopokat, egy-két napos tanfolyamokat, de néhány hetes kurzusokat is. Rugalmasan alakítjuk majd a képzések tematikáját, hogy mindig az aktuális igényeknek megfelelő ismereteket tudjuk átadni oktatóink által. Jövendőbeli előadóink olyan fiatal és elismert szakemberek lesznek, akik naponta az oktatott témában dolgoznak, így naprakész tudással rendelkeznek majd. Számunkra ugyanis a legfontosabb, hogy a résztvevők minden tekintetben elégedettek legyenek!

Aktuális tanfolyamainkat, rendezvényeinket ITT találod. Amennyiben nem szeretnél lemaradni a tervezett tanfolyamainkról, kurzusainkról és workshopjainkról kérünk kövess minket facebookon.