Back to top

Tanterem bérlés

Bérelhető 25m²-es termünk 12 fő befogadására alkalmas és főként csoportos tanfolyamokra, különböző képzésekre, szakkörökre, talalálkozókra és megbeszélésekre ad lehetőséget.

Figyelmébe ajánljuk minden tanárnak, oktatónak aki bármilyen csoportos képzéssel foglalkozik. Legyen az nyelvoktatás, hiánypótló iskolai tantárgyak korrepetálása, szakkörök szervezése, stb... Teret adhat különbözö szakmai előadásoknak, céges találkozóknak, gyűléseknek.

A színes székeknek, kiegészítőknek és a magas beltérnek köszönhetően egy vidám helyiség köszönti az itt résztvevőket. Található itt minden, ami egy ilyen jellegű modern teremhez szükséges: wifi csatlakozás, barátságos környezet, tiszta szociális helyiségek, felszerelt konyha, kényelmes parkolási lehetőség, és még sorolhatnánk. Ezen kívül egyéni megegyezés alapján szívesen biztosítunk digitális projektort, A3-as fotónyomtatót, színes multifunkciós berendezést (fénymásoló, szkenner, nyomtató) is az érdeklődők számára.

Bérleti díj: a tanterem bérlésre mindig egyedi ajánlatot adunk. Az ár függ a bérlés időtartamától és az egyéni igényektől. Hosszútávú bérles esetén jelentős kedvezmények! Keress minket bizalommal a részletekért!

A bérléssel kapcsolatos feltételek:
  • A lefoglalt időpont kezdete előtt, illetve befejezése után maximum 20 perc eltérést tudunk biztosítani. Az ezen felüli idő után további bérleti díjat számítunk fel.
  • A bérleti idő alatt a tanteremben maximum 12 fő tartózkodhat.
  • A helyiségben és az eszközökön történt erős szennyeződésekért külön díjat számolunk fel. Károkozás esetén a kárért felelős személy kártérítést köteles fizetni.
  • A tantermet minden résztvevő saját felelősségére használhatja, és ügyelnie kell az eszközök rendeltetés szerinti kezelésére és a terem tisztaságára.
  • A bérleti díjat a bérlés kezdetekor készpénzben, vagy előre átutalással lehet rendezni. Kártyás fizetésre nincs lehetőség.
  • A foglalás törlése lemondási díjjal jár, ami lefoglalt időszak bérleti díjának az 50%-a.
  • Az ügyfél a fenti feltételeket tudomásul veszi és elfogadja.

Szeretettel várjuk mindazokat, akik szívesen oktatnának és tanulnának egy kellemes környezetben, modern tanteremben.